filter

Filter

Alle programma's
TVW
RAS
RES

De gemeente werkt aan een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Met eiland brede maatregelen en projecten, maar ook lokaal. In Stellendam werken we samen met inwoners en ondernemers aan plannen over het energieverbruik in de toekomst. Welke duurzame oplossingen zijn er en wat betekent dit voor woning- en pandeigenaren? En hoe gaan we om met meer hitte en hevige regenval? Op deze pagina vindt u de projecten waaraan wordt gewerkt. Doe mee!

In Stellendam zijn we al goed op weg. We hielden al verschillende bijeenkomsten. We betrekken graag iedereen uit de kern bij de plannen. Wilt u aansluiten? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar projectleiderstellendam@goeree-overflakkee.nl. Wat we tijdens de vorige bijeenkomsten bespraken, vindt u hier.

 

Doe je mee?

Gemeente Goeree-Overflakkee
Duurzaamheidslening

Nieuws

Voortgang Klimaatplan Stellendam

Augustus 2021 Met een groep inwoners zijn wij de afgelopen maanden in gesprek geweest om te komen tot een Klimaatkrachtig Stellendam. Uitkomst van deze besprekingen is dat de kennis over mogelijkheden en alternatieven voor energietransitie en klimaatadaptatie op dit moment onvoldoende is om een richting te kunnen bepalen. Aan de...

Lees verder
Voortgang Klimaatplan Stellendam
12 juli 2021
Verslag 16 juni
25 juni 2021
Digitale informatieavonden Sommelsdijk en Stellendam
28 mei 2021
Enquêteresultaten Stellendam
27 mei 2021
7 juni: Online bijeenkomst over duurzaamheid
26 mei 2021
Digitale bijeenkomsten in Sommelsdijk en Stellendam
29 april 2021
Windmolens Haringvlietdam
8 april 2021
Meer nieuws