Buutenplaets Ooltgensplaat gaat circulair op Hemelvaartsdag

15-05-2023
174 keer bekeken 0 reacties

Buutenplaets gaat circulair op Hemelvaartsdag! Op een gezellig kleedje halen repair-kids onder deskundige leiding defecte apparaten uit elkaar. Daar maken ze weer wonderlijk nieuwe dingen van. Op donderdag 18 mei van 11.30 tot 15.00 uur zijn alle kinderen (en hun ouders) uitgenodigd om mee te doen!

Natuurspeeltuin de Buutenplaets, aan de Mariadijk 2 in Ooltgensplaat, is een no-budget vrijwilligersinitiatief dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo gaan zij ecologisch met het terrein om, met mensen én met spullen. Door de samenwerking met kringloopcentrum GoedvoorGoed hebben zij, in hergebruik, altijd buitenspeelgoed beschikbaar voor de bezoekers.

Kunstkijk 23

In het activiteitenaanbod neemt kunstzinnige vorming een belangrijke plek in. Daarom doen zij graag mee met de kunstkijk 23. Dit is een jaarlijkse route over het eiland langs alle ateliers tijdens het Hemelvaartsweekend. Meer weten over de Buutenplaets? Ga dan naar https://buutenplaets.wixsite.com/buutenplaets. Meer weten over de kunstijkroute? Ga dan naar https://kunstkijk.com/.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen