Denk en doe mee

Wij willen samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken aan een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Samen nadenken over een plan voor schone en duurzame energie voor onze woningen en bedrijfsruimten. Ideeën bedenken om het energieverbruik op ons eiland flink terug te dringen. En oplossingen toepassen in tuinen en de openbare ruimte om regenwater de ruimte te geven en hittestress te voorkomen.

afbeelding

Bijeenkomsten

Tijdens informatiebijeenkomsten leggen we uit wat de rol is van de gemeente Goeree-Overflakkee en welke rol jij kunt spelen om ons doel te bereiken. Er is ruimte om initiatieven te bespreken en vragen te stellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn. Hiernaast een opsomming van de meest gestelde vragen.

Donderdag 22 september | bijeenkomst meedenkersgroep Ooltgensplaat

Eerst volgende bijeenkomst:

Dinsdag 30 augustus | open avond Proeftuin van Pallandtpolder

Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) organiseert jaarlijks open dagen op bedrijven van deelnemers. Dit jaar zetten twee ondernemers hun deuren open om hun ervaringen met precisietoepassingen met u te delen. Dit samen met de experts van Wageningen University & Research en toeleveranciers die samenwerken met de deelnemers.  U bent op 30 augustus van harte welkom bij Proeftuin van Pallandtpolder in Middelharnis. De deuren zijn geopend van 19:00 uur – 22:30 uur. Hopelijk tot dan!

Lees hier meer over de open avond: www.proeftuinprecisielandbouw.nl/ontour/.