Energieklussers HerkingenLees hier meer
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Uitdagingen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Zelf aan de slag
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Verhalen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Denk mee

Natuurvriendelijk isoleren: informatie voor ondernemers

Bij het isoleren moet met deze dieren rekening worden gehouden. De Raad van State heeft hier een duidelijke uitspraak over gedaan. Er mag alleen op natuurvriendelijke wijze geïsoleerd worden. Voor u als ondernemer, als u werkzaam bent in de isolatiesector, heeft dit gevolgen. Zo mogen alleen bedrijven met een certificaat natuurinclusief isoleren isolatiewerkzaamheden uitvoeren. Meer hierover leest u op de website natuurinclusiefisoleren.nl.

We bieden een gratis training aan

De gemeente wil ondernemers helpen bij het behalen van een keurmerk natuurinclusief isoleren. Daarom bieden we een gratis training aan. De training is voor bedrijven met maximaal 15 werknemers, die werkzaam zijn op het gebied van isolatie, isolatieondersteuning en isolatieadvies. Door deze gratis training te volgen weet u binnen één dag hoe u natuurvriendelijk kunt isoleren.

We richten ons op de kleine tot middelgrote ondernemers. Dit doen we omdat deze bedrijven vaak niet de middelen hebben om dit soort trainingen te betalen. U kunt drie medewerkers opgeven per bedrijf. De deelnemers moeten werkzaam zijn op het gebied van isolatie, isolatieondersteuning en isolatieadvies. De bedoeling is dat deze werknemers hun kennis weer overdragen aan andere collega’s.

Keuze uit donderdag 25 of vrijdag 26 april 2024

Er zijn 25 plekken beschikbaar. De training vindt plaats op donderdag 25 of vrijdag 26 april van 10:00 uur tot 16:00 uur in het gemeentehuis, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis. De lunch is inbegrepen bij de training. Per bedrijf kunnen in totaal 3 werknemers zich aanmelden. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 april.

Belangrijke informatie

 • Alle kennis die jouw werknemer opdoet wordt geacht te delen met niet-deelnemende werknemers. Leidt je eigen werknemers dus zelf verderop!
 • Het certificaat dat de deelnemer ontvangt staat op naam van deze persoon en de bedrijfsnaam. Hiermee ontvangt uw bedrijf het keurmerk ‘Natuurvriendelijk Isoleren’. Mocht deze persoon niet meer werkzaam zijn in het bedrijf, dan is dit bedrijf het keurmerk ook kwijt.
 • Bij aanvang worden namen gecontroleerd door een geldig legitimatiebewijs te laten zien. Hierdoor worden namen niet verwisseld. 

Voorwaarden

 • Uw bedrijf is gevestigd op Goeree-Overflakkee.
 • Er zijn minder dan 15 werknemers bij u in dienst.
 • Maximaal drie van uw werknemers volgen de training.
 • Uw werknemers zijn bij de uitvoering van isolatiewerkzaamheden aanwezig.
 • Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 april 2024.
 • Gratis afmelden kan tot en met vrijdag 19 april 2024.
 • Een wisseling van deelnemer kunt u tot op de dag zelf doorgeven.
 • Bij het niet op tijd afmelden brengt de gemeente een onkostenvergoeding van € 180,- in rekening.

          Meld u hier aan          

 • Geen resultaten gevonden

  Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen