Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Uitdagingen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Zelf aan de slag
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Verhalen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Denk mee

Inloopmiddag Inspiratiehuis Stad Aardgasvrij

01-12-2022 97 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-12-2022 om 13:00

Einde

10-12-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jan van Halfwassenaerstraat 11, 3243 AS Stad aan 't Haringvliet

Op 10 december organiseren wij een inloopmiddag in Inspiratiehuis Stad Aardgasvrij in Stad aan 't Haringvliet. Iedereen is van harte welkom om met een warm drankje bij te praten over Stad Aardgasvrij. Ook zijn er gratis energiebespaarboxen en is de prijsuitreiking van een tekeningwedstrijd.

Die middag vertellen we over het project en bijvoorbeeld het schouwen. Maar we beantwoorden ook vragen. Én er zijn gratis energiebespaarboxen. Om 14:30 is een prijsuitreiking van de tekenwedstrijd die Bobby voor leerlingen van de Albert Schweitzer en de molenvliet organiseerde. En dit alles onder het genot van glühwein en warme chocolademelk!

Gratis energie bespaarboxen

Of u uw woning nou verwarmt met aardgas, waterstof, groene elektriciteit of op een andere manier; hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe minder energie u verbruikt. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee. Daarom deelt Bobby energiebespaarboxen uit. In de boxen zitten onder andere ledlampjes, tochstrips en radiatorfolie. OP = OP!

Over de prijsuitreiking

Begin november gaf Bobby les over duurzaamheid aan alle leerlingen van de CBS Albert Schweitzer en De Molenvliet. De leerlingen wisten al veel over het onderwerp, dus de lessen waren erg interactief. Aan de lessen is een tekenwedstrijd gekoppeld: teken een zo duurzaam mogelijk huis. Daar zijn de kinderen druk mee aan de slag gegaan. Bobby heeft de tekeningen opgehaald en maakt zaterdag 10 december de winnaars bekend. Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn overhandigt de prijzen aan de kinderen.

0  reacties

Cookie-instellingen