Informatie over woningisolatie in Ooltgensplaat

Judith Barendregt 10-07-2023
412 keer bekeken 0 reacties

Tijdens een informatieavond in Ooltgensplaat op woensdag 28 juni kregen inwoners advies over hoe zij het beste hun woning kunnen isoleren. Welk materiaal kan je het beste gebruiken, hoeveel kost het? Dit zijn vragen waar veel inwoners tegenaan lopen.

Daarom organiseerde Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee een zogenoemd Isolatieloket in ’t Centrum in Ooltgensplaat voor de bewoners van de Prins Hendrikstraat, Stoofstraat, Margrietstraat, Boomgaardpad en Roode Kruislaan. Adviseurs van het Energieloket Goeree-Overflakkee vertelden deze avond alles over isolatiemogelijkheden.

Een belangrijk onderwerp want hoe minder energie een huishouden gebruikt, hoe lager de energierekening. Naast informatie voor dak-, vloer- en gevelisolatie en isolatieglas is er ook gesproken over subsidies en gunstige leningen. De aanwezige woningeigenaren hebben een energieadvies cadeau gekregen. Een energieadviseur komt dan bij de inwoners thuis om nog meer en beter inzicht te geven in de isolatiemogelijkheden van de woning. Advies op maat dus.

Ben je ook geïnteresseerd in het isoleren van je woning en de subsidiemogelijkheden? Kijk dan ook eens hier: https://klimaatkrachtiggo.nl/Beheer/Formulierenmodule/2353009.aspx?t=Interesse-in-subsidie-voor-de-isolatie-van-uw-woning

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen