Enquête over klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee

17-02-2021
34 keer bekeken 0 reacties

Wij zijn benieuwd hoe u aankijkt tegen de verduurzaming, wat u hier al mee heeft gedaan of nog van plan bent te gaan doen. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt in de planvorming. Het is de start van een aantal momenten waarop u uw mening kunt geven en met ons hierover mee kunt denken.

De gemeente Goeree-Overflakkee werkt aan een klimaatbestendige toekomst. En dat is nodig: het klimaat verandert. Dat merken we aan hevige buien, periodes van extreem warm weer en langdurige droogte. Het is nodig om de uitstoot van CO2 te verminderen. Hierover zijn afspraken gemaakt in het Nationaal Klimaatakkoord. We stappen over naar nieuwe, groene energiebronnen en nemen uiterlijk 2050 afscheid van aardgas als energiebron.

Deze veranderingen willen we samen aangaan: met jong en oud, huiseigenaar, huurder en ondernemer. De gemeente wil met de inwoners, ondernemers en andere partijen nadenken over plannen, oplossingen en de uitvoering. In Stad aan ’t Haringvliet is hier in 2018 al een start mee gemaakt. Gemeente, inwoners en bedrijven zoeken daar samen naar een alternatief voor aardgas. Hier is het initiatief Stad Aardgasvrij uit voort gekomen. 

Denk met ons mee, vul de enquête in!

Uw mening en ideeën zijn voor ons erg belangrijk. Daarom willen we de komende periode met elkaar nadenken en in gesprek gaan over een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Deze enquête is de eerste stap. Wij zijn benieuwd hoe u aankijkt tegen de verduurzaming, wat u hier al mee heeft gedaan of nog van plan bent te gaan doen. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt in de planvorming. Het is de start van een aantal momenten waarop u uw mening kunt geven en met ons mee kunt denken over dit onderwerp.

De enquête is gesloten.

 

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen