Terugblik geslaagde GO Energie Wintermarkt 2022

12-12-2022
145 keer bekeken 0 reacties

Zaterdag 3 december was het gezellig druk op het Diekhuusplein in Middelharnis. Van 10.00 uur ‘s ochtends tot 14.00 uur 's middags stond hier de GO Energie Wintermarkt. Met deze video blikken we terug op een mooie dag en samenwerking.

Bezoekers kregen een gratis energiebespaarbox én een gratis boompje voor in de tuin. Inwoners kregen ook tips over hoe ze energie kunnen besparen in huis. En schuldhulpverlening was aanwezig om met mensen in gesprek te gaan die in financiële moeilijkheden zitten door bijvoorbeeld de hoge energierekening. Deze mensen konden een kraam verderop terecht voor gratis winterkleding.

In totaal zijn er 924 energiebespaarboxen uitgedeeld en 1200 boompjes weggegeven. Onder het genot van een lekkere kop koffie of warme choco ontstonden mooie gesprekken.

Deze markt is initiatief van gemeente Goeree-Overflakkee en mede mogelijk gemaakt door Cherity Re-use, Energieloket GOMeerbomennu, Oost West Wonen, Stad Aardgasvrij en Vereniging Natuur en Landschapsbescherming Goeree Overflakkee (NLGO). 

Terugblik GO Energie Wintermarkt 2022

0  reacties

Cookie-instellingen