De Climate Comedy Night komt naar Goeree-Overflakkee

19-10-2023
308 keer bekeken 0 reacties

Het is tijd om te lachen, te leren en ons samen in te zetten voor een duurzame toekomst. We nodigen je van harte uit voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee, georganiseerd door Klimaatstichting HIER in samenwerking met Coöperatie Deltawind en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Op woensdag 29 november ben je welkom in Recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. Het wordt een ontzettend leuke avond, vol stand up comedy met onder andere cabaretiers Martijn Kardol en Katinka Polderman. Met zijn energie en humor presenteert cabaretier Wouter Monden deze avond. Voorafgaand aan de optredens is er een informatiemarkt over duurzaamheid.

We zijn op weg naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin op ons eiland steeds minder energie wordt verbruikt. De energie die nodig is, wordt gewonnen uit schone, duurzame energiebronnen. En waar we ons aanpassen aan veranderingen in het weer, zoals droge periodes en hevige buien. Deze overgang raakt ons allemaal: jong en oud, huiseigenaar en huurder, ondernemer en maatschappelijke organisatie. We willen je graag laten zien dat we samen iets kunnen doen om deze uitdagingen aan te gaan. De Climate Comedy Night biedt een luchtige kijk op deze complexe uitdaging.

We organiseren ook een informatiemarkt over duurzaamheid

Deze markt vindt plaats voorafgaand aan de optredens van de cabaretiers. De toegang tot deze markt, in de Staver in Middelharnis, is gratis voor alle bezoekers. Hier kun je informatie vinden en inspiratie opdoen om zelf (nog) duurzamer te gaan leven. Tijdens de markt zullen verschillende organisaties, waaronder Woningcorporatie Oost West Wonen, Coöperatie Deltawind, Eco-schools en de gemeente Goeree-Overflakkee, hun bijdrage aan duurzaamheid op Goeree-Overflakkee presenteren. We nodigen jou, je vrienden en familie van harte uit om de informatiemarkt en de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee bij te wonen.

Reserveer nu jouw kaartje voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee

Dat kan via de website of QR-code onderaan dit bericht. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts €15,-. Mis deze kans voor een leuke en inspirerende avond niet! Voor meer informatie over het evenement, de line-up en hoe je kaartjes kunt kopen, bezoek je onderstaande website. Of neem contact met ons op via climatecomedynight@hier.nu

We verwelkomen je graag op de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee en de informatiemarkt, op woensdag 29 november 2023!

Recreatiecentrum De Staver, Olympiaweg 32, 3245 DL Sommelsdijk
Woensdag 29 november 2023
Informatiemarkt van 18.00 tot 20.00 uur
Climate Comedy Night van 20.00 uur tot 22.00 uur

Meer informatie en tickets
 

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen