BIZ Tonisseweg Oude-Tonge krijgt € 200.000 subsidie om te verduurzamen!

08-02-2024
296 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die de vereniging van ondernemers Oude-Tonge (VOOT) en de BIZ Tonisseweg samen organiseerden op 31 januari maakten de ondernemers bekend dat de zij een subsidie van in totaal € 200.000 van de Provincie Zuid-Holland ontvingen.

Met het geld gaan zij acht bedrijven op het terrein verduurzamen. Hiermee kunnen zij een grote stap zetten in het verduurzamen en energiezuiniger maken van hun ondernemingen.

Samen bereik je meer

Het is het eerste bedrijventerrein op Goeree-Overflakkee die dit voor elkaar heeft gekregen. Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn is dan ook trots op wat zij hebben bereikt: “Geweldig om te zien hoe deze ondernemers dit samen voor elkaar hebben gekregen. Dit laat zien dat je samen vaak meer bereikt dan alleen. De BIZ heeft hier dan ook enorm bij geholpen. En ik hoop dat dit nog maar het begin is op ons eiland. Deze ondernemers kunnen hun enthousiasme en kennis weer overdragen aan andere ondernemers op het eiland die ook graag willen verduurzamen. ”

Hulp voor ondernemers bij verduurzamen

Bij de aanvraag hebben de Rabobank, gemeente Goeree-Overflakkee en de Energieke Regio geholpen.  Ondernemers die ook willen verduurzamen en advies willen over bijvoorbeeld subsidies kunnen contact opnemen met het bedrijvencontactpunt van de gemeente bedrijvencontactpunt@goeree-overflakkee.nl of via 140187.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen