Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Uitdagingen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Zelf aan de slag
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Verhalen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Denk mee

De Climate Comedy Night komt naar Goeree-Overflakkee

Het is tijd om te lachen, te leren en ons samen in te zetten voor een duurzame toekomst!

We willen je graag laten zien dat we samen iets kunnen doen om de uitdagingen naar een duurzame toekomst aan te gaan. De Climate Comedy Night biedt een luchtige kijk op deze complexe uitdaging. De avond wordt georganiseerd door Klimaatstichting HIER in samenwerking met Coöperatie Deltawind en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Het wordt een ontzettend leuke avond, vol stand-up comedy met onder andere cabaretiers Martijn Kardol en Katinka Polderman. Met zijn energie en humor presenteert cabaretier Wouter Monden deze avond.

Voorafgaand aan de optredens van de cabaretiers is er een informatiemarkt over duurzaamheid, die in het teken staat van informatie delen en inspiratie opdoen.  Denk bijvoorbeeld aan verduurzamen, vergroenen en circulair leven of ondernemen. Hierover vertellen Woningcorporatie Oost West Wonen, Coöperatie Deltawind, RAD, Eco-schools, Goed voor Goed en gemeente Goeree-Overflakkee u graag meer. De markt is gratis te bezoeken!

Wouter Monden

Presentator
Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal? en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor onder andere tv-programma Zondag met Lubach. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie.

 

Martijn Kardol

Caberatier
Als eerste cabaretier ooit won Kardol in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en  genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’. Op dit moment tourt Martijn door het land met zijn derde avondvullende voorstelling ‘De Situatie’ en is hij lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen op NPO Radio 2.

 

Katinka Polderman

Caberatier
Polderman schrijft columns, maakt liedjes voor radio en tv-programma’s  en is vaste medewerker van het radioprogramma Spijkers met Koppen. Ze heeft liedjes geschreven voor verschillende tv-programma’s en maakt tv-programma’s voor Omroep Zeeland. Ook publiceert ze regelmatig korte verhalen en bespreekt boeken in de Volkskrant.

 

Raoul Heertje

Caberatier
Raoul Heertje is comedian, schrijver en programmamaker. Hij was jarenlang teamcaptain van Dit was het nieuws, presenteerde Wintergasten en 'Heerlijk Eerlijk Heertje', schreef voor het NRC en publiceerde verschillende boeken (o.a. 'Mark Rutte is lesbisch'). De afgelopen jaren speelde hij in comedyclubs, schreef en vertaalde toneelstukken, regisseerde diverse comedians en maakte samen met Frans Bromet de tv-serie 'Het israël van Heertje & Bromet'. In 2023 speelt hij in comedyclub Haug, op diverse plekken zijn stand up comedy-show 'Raoul Heertje begrijpt het ook niet', 'Raoul Heertje zweeft ook nog' en regisseert hij de nieuwe show van Daniël Arends.

 

 

Cookie-instellingen